About Us

Το όραμα μας

    Το tradexpo365.com φιλοδοξεί να γίνει το δημοφιλέστερο online εκθεσιακό κέντρο χονδρικού εμπορίου στην χώρα μας και να καταστεί πύλη εξόδου της χώρας μας προς τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι στημένο στα πρότυπα των μεγαλύτερων marketplaces του εξωτερικού αλλά ενσωματώνει στον σχεδιασμό και την λειτουργία του όλες εκείνες τις ελληνικές ιδιαιτερότητες που κρίνονται ως απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του εντός των ελληνικών δεδομένων. Η προβολή των προϊόντων και των επαγγελματιών 365 ημέρες τον χρόνο απεικονίζεται επίσης στο όνομα μας. Αυτό όμως που θα χρειαστεί να διαβείτε τον ιστοτόπο μας είναι η καινοτόμος προσέγγιση με στόχο την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της προβολής αυτής συγκριτικά με τις παραδοσιακές μορφές εκθέσεων. Στην προσπάθεια μας αυτή γνωρίζουμε ότι το tradexpo365.com οφείλει να κερδίζει την εμπιστοσύνη σε καθημερινή βάση του ελληνικού και διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι και η ομάδα μας είναι στοχοπροσηλωμένη σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι αξίες μας

    Έχοντας λίγα πρέπει να κάνουμε πολλά. Η κρίση έχει δώσει σε όλους εμάς τους ανθρώπους της ελεύθερης αγοράς αναντίλεκτα αυτό το μάθημα. Η δημιουργικότητα και η ευφυία είναι το αντίβαρο στην έλλειψη πόρων αλλά και η απάντηση της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας διαχρονικά. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε πελάτες αλλά συνεργάτες. Σκοπός μας η ενίσχυση της εγχώριας και διεθνούς δραστηριότητας ελληνικών επιχειρήσεων βλέπουμε τους εαυτούς μας όχι σαν μια ακόμη διαφημιστική εταιρεία αλλά σαν μια δυναμική πρωτοβουλία για να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της αδράνειας και της εσωστρέφειας που μας κρατά όλους πίσω.

Οι υπηρεσίες μας

  Μια σειρά από καινοτομίες έρχονται να συμπληρώσουν καθιερωμένες και αποδεκτές μορφές προβολής διαφήμισης και πωλήσεων. Το κόστος έκθεσης των προιόντων και των υπηρεσιών σας σε εμάς είναι ελάχιστο σε σχέση με την συμμετοχή σας σε μια παραδοσιακής μορφή έκθεση. Αντίστοιχα και οι εργατοώρες που θα απαιτηθούν για το στήσιμο και ανάδειξη αυτών. Η συμμετοχή του κόσμου σε εμάς είναι εγγυημένη μέσα από την εκτεταμένη διαφημιστική μας προβολή στα social media, μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης (βλ google κ.α.) αλλά και της διαφημιστικής προώθησης σε αυτές επιτυγχάνοντας νούμερα επισκεψιμότητας που εκ των πραγμάτων ( περιορισμοί χώρου κλπ) δεν μπορούν να επιτευχθούν σε μια παραδοσιακή έκθεση Οι μικροί σε εμάς δεν χάνονται μπροστά στην θέα των μεγάλων.

  Πόσες φορές δεν έχετε δει παραδοσιακές εκθέσεις να υπερκαλύπτονται από μεγαθήρια κατασκευές – παρουσίες που επισκιάζουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε αυτήν. Η δυνατότητα live chat και με άλλες μορφές διαδραστικής επικοινωνίας με τους επισκέπτες παρέχει την δυνατότητα άμεσης και προσωποποιημένης επικοινωνίας σας με τους υποψήφιους πελάτες σας. Η online παρουσία μας εξαλείφει μειονέκτηματα όπως την μετάβαση των επιχειρήσεων που έχουν την έδρα τους στην επαρχία στην Αθήνα με ότι κόστη αυτή συνεπάγεται.

  Ο ιστοτόπος σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ευνοούνται τα μάλα από την έκθεση σας στην online έκθεση μας σε επίπεδο οργανικού seo αφού προσδίδει τόσο επισκεψιμότητα όσο και backlinks εξαιρετικής ποιότητας που θα βελτιώσουν την θέση του ιστοτόπου σας στις μηχανές αναζήτησης. Χτίζουμε για λογαριασμό σας ένα διεθνές σύγχρονο ηλεκτρονικό προφίλ που είναι προαπαιτούμενο για τον τονισμό του εξαγωγικού χαρακτήρα της επιχείρησης σας και την εδραίωση σας στις διεθνείς αγορές.

  Μέσα από συνεργασίες μας με οργανισμούς όπως οι AHEPA (American – Hellenic Educational Progressiνe Association - Αμερικανο- Ελληνική Επιμορφωτική Προοδευτική Εταιρεία.) και την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση Τεχνολογιών Διαδικτύου που μας παρέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία από εξειδικευμένους συμβούλους διαθέτουμε το ειδικό βάρος για να προωθήσουμε τα συμφέροντα σας σε ένα ευρύ κοινό. Πρόσβαση σε εξειδικευμένη πληροφόρηση μέσα από βάσεις διεθνούς εμπορίου για οικονομικά θέματα καθώς και πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία, τάσεις αγοράς και συμπεριφορά καταναλωτή ανά χώρα.

Δραστηριότητες μας

  Προσεγγίζουμε διεθνή δίκτυα – κανάλια ενημέρωσης με σκοπό να μεγιστοποιήσουμε την εμβέλεια των εκθέσεων μας και κατά συνέπεια των συμμετεχόντων σε αυτές. Προγραμματίζουμε και δημιουργούμε Business to Business συναντήσεις online για να προάγουμε την διασύνδεση των επιχειρήσεων μας με αντίστοιχες του εξωτερικού. Συμμετέχουμε σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο για την εκπροσώπηση όλων των συμμετεχόντων στις εκθέσεις μας. Συλλέγουμε και σας ενημερώνουμε για την νομοθεσία και τις προδιαγραφές των διαδικασιών εισαγωγής – εξαγωγής κάθε κράτους.

Ίδρυση - Η ομάδα μας 

  Toν Μάιο του 2019 ήταν το σημείο αφετηρίας μας στην προσπάθεια μας για συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού εμπορίου και της επιχειρηματικότητας. Τα ιδρυτικά μας στέλεχη αααααα και ββββββββ έχουν γνώση εκ των έσω για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων στην προσπάθεια τους να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.